Noaks Ark - Småland & Halland - För dig

För dig

Ett bättre liv

Noaks Ark Småland & Halland arbetar för att öka välbefinnandet och livskvalitén hos personer som lever med hiv samt förebygga spridningen av hiv och andra sexuellt överförbara infektioner (STI). Vår uppgift är att fungera som stöd, trygghet och vägledning i processen till en positiv utveckling av den egna hälsan, självbilden, självkänslan och identiteten för personer som lever med hiv. Här kan du läsa mer om vår stödverksamhet.

Någon att prata med

Föreningen erbjuder psykosocialt stöd till personer som lever med hiv och deras anhöriga. Du som lever med hiv kan träffa andra i samma situation, få hjälp och stöd eller bara ta del av gemenskapen.

Grupper utifrån olika skeden i livet

Föreningen Noaks Ark Småland & Halland erbjuder samtalsgrupper för kvinnor som lever med hiv, för män som lever med hiv, HBTQI+ som lever med hiv och självhjälpsgrupper. Vi erbjuder även samtal och stöd för familjer där någon lever med hiv, föräldrar och/eller barn. Oavsett vart du befinner dig i livet, finns det ett sammanhang för dig och dina behov.

Noaks Ark Småland & Halland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt