Kropp och själ

Under höstterminen anordnar vi en samtals- och utbildningsdag för dig som lever med hiv där en viktig del är möjligheten att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter. Syftet med dagen är att du ska få stärkt kunskap om ämnen som hiv, relationer, stigma, psykisk, fysisk och sexuell hälsa och även metoder för att stärka den psykiska, fysiska och sexuella hälsan.

Här erbjuds föreläsningar varvade med hälso-främjande aktiviteter så som dans, mindfulness och skogsbad i natursköna områden. Dagen vänder sig till dig som lever med hiv och bor i föreningens upptagningsområde (Småland & Halland).


Mer på gång!

Noaks Ark Småland & Halland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt