Kunskapsläger

Vi anordnar årligen ett tvådagars kunskapsläger för dig som lever med hiv i föreningens upptagningsområde (Småland & Halland). Har du barn under 12 år är de också varmt välkomna! Målet med kunskapslägret är att få ökad kunskap, stärka förutsättningar och trygghet för att hantera hivrelaterad stigma och diskriminering. Detta i syfte att stärka de egna resurserna och att hantera och äga din hiv, för främjad hälsa och livskvalitet.

Platsen för Kunskapsläger är belägen i föreningens upptagningsområde och väljs med omsorg för att kunna erbjuda naturvistelser, rymliga konferens- och hotellrum och lokaler för aktiviteter. Här vistas omkring 45 deltagare och ledare under två dagar som är späckade med både roliga aktiviteter och intressanta föreläsningar med relevant och aktuellt innehåll.

Kunskapslägrets innehåll och aktiviteter tar sin utgångspunkt i temat ”Tillsammans skapar vi empowerment” och kunskap förmedlas via webbinarium, föreläsningar, workshops samt gruppsamtal och enskilda samtal. Exempel på psykosociala aktiviteter som erbjuds är kreativ pysselverkstad, mindfulness, yoga, skogspromenader, bad, bastu, dans, naturvistelser bland annat.


Mer på gång!

Aktiviteter
Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Småland & Halland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt