Bli volontär

Hjälp oss göra skillnad!

Engagera dig och bidra till ett samhälle där kunskap föregår rädsla.

Vi vet att vi inte ensamma kan skapa ett utopiskt samhälle där alla har förståelse och kunskap för varandra. Vi vet också att ensam inte är stark – därför är vi beroende av våra fantastiska volontärer som hjälper oss göra skillnad!

Som volontär hos oss på Noaks Ark engagerar du dig frivilligt och vi erbjuder olika sätt du kan hjälpa till beroende på vad du har för intressen och önskan.

Du kan välja hjälpa till på olika spännande och intressanta projekt och uppdrag inom;

 • Vår kunskapshöjande verksamhet med utåtriktade insatser som föreläsningar och workshops på skolor, monter på mässor och konferenser samt festivaler som Pride.
 • Vår stödverksamhet och hjälpa till vid våra hälsofrämjande och psykosociala aktiviteter som exempelvis testningsverksamhet, Kropp- och själhelger eller caféverksamhet för personer som lever med hiv.
 • Vår opinionsbildande verksamhet där vi bevakar och driver våra sexualpolitiska frågor genom debattartiklar, blogginlägg och omvärldsbevakning

Alla som blir volontärer hos oss på Noaks Ark Göteborg får gå en grundutbildning  som ger en ökad kunskap och kompetens inom ämnet.

Att vara volontär har också andra fördelar som nya sociala kontakter, gemenskap, meriter och även ett utökat yrkesnätverk. Sen tror och hoppas vi att våra volontärer känner att deras tid och engagemang leder till en god insats.

  Vill du bli en av oss?

  Skicka en ansökan via formuläret nedan där du berättar lite om dig själv så kontaktar vi dig.

  Namn

  Telefonnummer

  E-mail

  Ditt meddelande

  Eller kontakta oss om du har några frågor!

  Hoppas vi hörs!

  Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

  Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Säkra svar om hiv

  Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

  Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
  Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

  Stäng

  PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


  Avbryt