Bli En Del Av Gemenskapen- Bli Volontär!

Hjälp oss göra skillnad!

Engagera dig och bidra till ett samhälle där kunskap föregår rädsla.

Gillar du att snacka sex, samlevnad och relationer? Är du intresserad av samhällsfrågor som jämställdhet och mänskliga rättigheter?

Då söker vi just dig!

Gör skillnad och bli en Noaks Ark-ambassadör! Vi på Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland tycker att kunskap är makt och arbetar för att skapa en trygg och inkluderande miljö där man kan diskutera sex, relationer och hälsa utan stigma eller skam. 
Som Noaks Ark-ambassadör engagerar du dig frivilligt och har möjlighet till flera intressanta uppdrag inom Västra Götaland. Du får tillsammans med andra volontärer hjälpa till med kunskapshöjande aktiviteter som:

 • samtalsgrupper för ungdomar
 • studiecirklar för nyanlända
 • föreläsningar i “Sexualitet, samtycke och relationer” för gymnasieelever, 
 • mässor som West Pride och Frihamnsdagarna.

Du får kostnadsfria utbildningar i informationsteknik, sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter, sexuellt överförbara infektioner och jämställdhet utifrån ett normkritiskt, sexualpositivt och främjande perspektiv.

Att vara volontär ger dig ökad kunskap och kompetens, sociala nätverk, gemenskap, meriter och kontakter i arbetslivet. Men främst ger det dig möjligheten att göra en fin insats och hjälpa oss göra världen lite bättre.

Hoppas vi hörs!

  Vill du bli en av oss?

  Skicka en ansökan via formuläret nedan där du berättar lite om dig själv så kontaktar vi dig.

  Namn

  Telefonnummer

  E-mail

  Ditt meddelande

  Eller kontakta oss om du har några frågor!

  Hoppas vi hörs!

  Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

  Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Säkra svar om hiv

  Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

  Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

  Stäng

  PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


  Avbryt