Om oss

OM NOAKS ARK GÖTEBORG & VÄSTRA GÖTALAND

I Göteborg startade föreningen för första gången 1987 då hiv-epidemin började sätta sina spår också i Sverige. I januari 2018 genomgick föreningen i Göteborg en större förändring med nya stadgar, ny styrelse och nyanställd personal.

Med utgångspunkt i den epidemiologiska situationen har föreningen därefter arbetat utifrån ett helhetsperspektiv vad gäller sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter med särskilt fokus på hiv. Med kompetent, engagerad och erfaren styrelse och medarbetare bidrar Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland till en trovärdig, djupgående och bred kunskap om hiv och andra sexuellt överförbara infektioner såväl som sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter.

Vår vision

“Genom samarbete och volontärarbete kan vi stärka föreningens förtroende och förtroendet för Noaks Ark-organisationen som helhet. Därigenom kan föreningen närma sig sin målvision som är en värld där individen växer och utvecklas i ett tillstånd av fysiskt, känslomässigt, och socialt välbefinnande i förhållande till alla aspekter av sexualitet och reproduktion. En värld där kunskapen om hiv och andra sexuellt överförbara infektioner är tidsenlig och varken stigma eller diskriminering förekommer.”

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt