22 nov 2022

Inbjudan till filmkväll – Being and Belonging

Torsdagen den 1:e december infaller World Aids Day, en dag där vi uppmärksammar frågan genom att bjuda in till en filmvisningskväll.

I år har vi på på Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland valt att samarbeta med en New York-organisation som heter Visual Aids. Vi kommer visa deras program Being and Belonging som består av sju korta filmsnuttar och berättar historier ur perspektivet av konstnärer, över hela världen, som lever med hiv och aids.

Från att navigera sex och intimitet till att konfrontera stigma och isolering, Being and Belonging centrerar de känslomässiga verkligheterna av att leva med hiv idag.

Vi poppar popcornen och dimmar ljusen – så kom och häng med oss en kväll för en konstnärlig inblick i vardagen, känslolivet och verkligheten hos personer som lever med hiv och aids.

Eventet är självklart gratis, så varmt välkommen med din anmälan här


Läs fler nyheter

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt