06 dec 2022

Temaföreläsning – Att leva med hiv som migrant i Sverige

Att leva med hiv som migrant i Sverige – en föreläsning med Manijeh Mehdiyar.

Årets sista temaföreläsning, hos oss på Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland, gästas av Manijeh Mehdiyar som är utbildad sociolog och doktorand i migration och hälsa. Manijeh har många års erfarenhet av arbete med sociala frågor på strukturell -och individ nivå och har under flera år forskat om migration och hiv.

Under denna föreläsning berättar Manijeh om sin avhandling ”Experiencing life as a migrant living with hiv in Sweden”. En studie som rör frågor kring bland annat kunskapen om hiv-positiva migranters livssituation i Sverige.

Varmt välkomna till en kväll med Manijeh där hon berättar om sin forskning som rör frågor om migranter som lever med hiv och deras livssiutation.

Varmt välkommen till ett fritt event, öppen för alla, med din anmälan här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt