14 okt 2022

Temaföreläsning med David Saleh

Från ”sex & samlevnad” till ”sexualitet, relation & samtycke”

Du är inbjuden till en kväll med oss på Noaks Ark Göteborg som gästas av författaren David Saleh. David kommer berätta om sin bok ”Sex och samlevnad för nyanlända” och berätta om hur han ser på behovet av boken, hans tidigare erfarenheter och hur vi med rätta verktyg kan motivera och inkludera i frågor som rör sexualitet, synen på relationer & samtycke.

Varmt välkommen med din anmälan här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt