07 feb 2022

Hur vet man att man har hiv?

Hur vet man att man har hiv?

Det enda sättet att veta om du har hiv eller inte är att ta ett hivtest. Det är viktigt att du testar dig, om du tror att du har utsatt dig för en hivrisk. Svaret kan ge dig ett friskt liv. Att tidigt ta reda på om du har hiv ger möjlighet till behandling, vilken också kan göra dig smittfri vid sex. Att testa sig kan också vara ett sätt att bli av med oro, rädsla och ångest för att ha hiv, om det är så att du inte har hiv.

Mer om hivtest här.

Lyssna på allt du behöver veta om hiv på 3 minuter.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt