Varmt välkommen till Noaks Ark Göteborg och Västra Götaland!

Vår förening har som övergripande målsättning att erbjuda kunskap och utbildning om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter för att främja en lustfylld, trygg och säker sexualitet, i syfte att förebygga ökningen av fall av hiv och andra sexuellt överförbara infektioner.
Vi arbetar för att bekämpa fördomar om hur det är att leva med hiv för att minska stigma och diskriminering och på så vis motverka utanförskap. Noaks Ark Göteborg och Västra Götaland utgår alltid ifrån ett sex – och samlevnadsperspektiv och kultur – och genusperspektiv.

Föreningen arbetar förebyggande med preventivt informations – och utbildningsarbete om hiv, Sexuellt överförbara infektioner, Sexuell och reproduktiv hälsa och bemötande.

Noaks Ark Göteborg och Västra Götaland har sitt säte i Göteborg.

AKTUELLT

WEST PRIDE 2020!

I år ser uppmärksammandet av West Pride annorlunda ut.
Vi på Noaks Ark Göteborg och Västra Götaland väljer att istället uppmärksamma Pride digitalt under den officiella flaggperioden mellan 25 maj till 7 juni.

💖🧡💛💚💙💜

PRIDEFOKUS 2020 – PEP och PrEP!

Vårt tema för årets pride har varit uppmärksammandet av PEP och PrEP där vi genom våra sociala mediekanaler har drivit kunskapshöjande kampanjer på ämnet.

Som en del av denna kampanj, tillgängliggör vi en digital föreläsning.

 

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland på Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Subcode: 492

Instagram