Varmt välkommen till Noaks Ark Göteborg och Västra Götaland!

Vår förening har som övergripande målsättning att erbjuda kunskap och utbildning om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter för att främja en lustfylld, trygg och säker sexualitet, i syfte att förebygga ökningen av fall av hiv och andra sexuellt överförbara infektioner.
Vi arbetar för att bekämpa fördomar om hur det är att leva med hiv för att minska stigma och diskriminering och på så vis motverka utanförskap. Noaks Ark Göteborg och Västra Götaland utgår alltid ifrån ett sex – och samlevnadsperspektiv och kultur – och genusperspektiv.

Föreningen arbetar förebyggande med preventivt informations – och utbildningsarbete om hiv, Sexuellt överförbara infektioner, Sexuell och reproduktiv hälsa och bemötande.

Noaks Ark Göteborg och Västra Götaland har sitt säte i Göteborg.

AKTUELLT

AIDS2020 – Virtuell konferens

Den internationella konferensen AIDS 2020 som i år skulle arrangeras i San Francisco och Oakland har valt att, trots rådande omständigheter låta konferensen hållas men i digitalt format, den 6-10 juli.

Med över 600 virtuella sessioner och evenemang har konferensen AIDS 2020: Virtual gjort det möjligt för deltagare att komma åt och engagera sig i den senaste tidens hivrelaterade frågor vad gäller forskning, kunskap och opinionsbildning som traditionellt sätt presenteras vid konferensen. Att konferensen var digital var inget som hindrade den från att vara både interaktivt och tillgänglig för oss som deltagare.

Vi på Noaks Ark som deltog under den virtuella konferensen har publicerat lägesuppdateringar utifrån de seminarier vi deltog på.

Läs våra iakttagelser från konferensen här:

För att prenumerera på nyhetsbrev och få lägesuppdateringar, skriv in till: team@noaksark.org

WEST PRIDE 2020

I år har uppmärksammandet av West Pride sett annorlunda ut.
Vi på Noaks Ark Göteborg och Västra Götaland valde att uppmärksamma Pride digitalt denna sommaren under den officiella flaggperioden som i år inföll mellan 25 maj till 7 juni.

💖🧡💛💚💙💜

PRIDEFOKUS 2020 – PEP och PrEP!

Vårt tema för årets pride har varit uppmärksammandet av PEP och PrEP där vi genom våra sociala mediekanaler har drivit kunskapshöjande kampanjer på ämnet.

Följ oss på våra sociala medier för att se vad ni missade!

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland på Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Subcode: 492

Instagram