Bli En Del Av Gemenskapen – Bli Volontär!

Gillar du att snacka sex, samlevnad och relationer? Är du intresserad av samhällsfrågor som jämställdhet och mänskliga rättigheter?

Då söker vi just dig!

Gör skillnad och bli en Noaks Ark-ambassadör! Vi på Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland tycker att kunskap är makt och arbetar för att skapa en trygg och inkluderande miljö där man kan diskutera sex, relationer och hälsa utan stigma eller skam. 

Som Noaks Ark-ambassadör engagerar du dig frivilligt och har möjlighet till flera intressanta uppdrag inom Västra Götaland. Du får tillsammans med andra volontärer hjälpa till med kunskapshöjande aktiviteter som:

  • samtalsgrupper för ungdomar
  • studiecirklar för nyanlända
  • föreläsningar i “Sexualitet, samtycke och relationer” för gymnasieelever, 
  • mässor som West Pride och Frihamnsdagarna.

Du får kostnadsfria utbildningar i informationsteknik, sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter, sexuellt överförbara infektioner och jämställdhet utifrån ett normkritiskt, sexualpositivt och främjande perspektiv.

Att vara volontär ger dig ökad kunskap och kompetens, sociala nätverk, gemenskap, meriter och kontakter i arbetslivet. Men främst ger det dig möjligheten att göra en fin insats och hjälpa oss göra världen lite bättre.

INTRESSERAD? Vi har volontärmingel med jämna mellanrum nedan ser du info om nästkommande träff.❤️

Du är varmt välkommen till vår infokväll och volontärmingel tisdag den 23 april kl.17.30 i våra lokaler på Kungsgatan 4. Vi bjuder på fika och du får lära dig mer om vår organisation, om volontärskapet och du får en chans att mingla med nya, gamla och blivande volontärer.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i vårt formulär här!

Hoppas vi ses!


Mer på gång!

Aktiviteter

Inga schemalagda händelser just nu.

Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt