European Testing Week – Testa dig för hiv & hepatit den 21 och 23 maj 2024 på Angereds Närsjukhus!

2024-05-21

Drop in testning för hiv och hepatit.

Vi på Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland är stolta över att tillsammans med Angereds Närsjukhus delta i European Testing Week, en vecka som ägnas åt att öka medvetenheten om fördelarna med hiv- och hepatittestning. Denna globala händelse äger rum två gånger om året, och nu är det dags för vår första kampanj för året. 🙌🏼

Kom och testa dig hos oss!
Vi kommer erbjuda drop-in-testning på Angereds Närsjukhus den 21 och 23 maj. Vårt erfarna och stödjande team, bestående av både sjuksköterskor och socionomer, kommer att finnas på plats för att erbjuda gratis, konfidentiell och snabb testning för hiv eller hepatit.

Ta steget mot att ta hand om din hälsa och delta i European Testing Week med oss!

  • Datum: 21 och 23 maj
  • Plats: Angereds Närsjukhus – Provtagningen (Halmtorget 1, Angered)
  • Tid: 8.00-15.00 (Lunhstängt mellan 12.00-13.00)
  • Kostnad: Gratis


Varför är detta viktigt?

Genom att känna till sin status kan man få tidig tillgång till behandling och stöd för att minska komplikationer och risken för överföring (smitta), och därmed leva ett fullgott liv.


Kom och gör skillnad för din hälsa och samhället – Testa dig! 🙌🏼


Mer på gång!

Aktiviteter

Inga schemalagda händelser just nu.

Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt