15 nov 2023

”Vi vill inte vara ett del av stigmat”

Lona Lemmouh har fyra barn, vara två lever med hiv. I Noaks Ark-podden berättar hon hur hon och hennes partner tidigt bestämde sig för att vara helt öppna med barnens hivstatus och hur de hanterat omgivningens reaktioner som nästan enbart kommer. från andra barns föräldrar, aldrig från barnen.

Lyssna här. (Länk till Spotify)


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt