25 apr 2023

Uppdatera dina kunskaper!

Dags igen för vår populära Basutbildning: ABC om hiv på fyra kvällar 16, 23 och 30 maj samt 7 juni 2023 kl. 18:00-21:00. Utbildningen är kostnadsfri sker via digital plattform.

Vi belyser hivproblematik från ett personligt, psykosocialt, psykosexuellt, naturvetenskapligt och samhälleligt perspektiv och ger en inblick i hivepidemins och Noaks Arks historia.

Föreläsare är Steve Sjöquist, Johanna Fredriksson, Erica Kanon, Povi Foly Lawson och Jukka Aminoff – alla med koppling till Noaks Ark och flerårig erfarenhet av arbete med hiv.

Mer info och anmälan här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt