24 apr 2023

Tack Jukka!

När Noaks Ark gick från att ”bara” vara förening till att anställa personal 1987, var Jukka Aminoff en av de första att anställas. Nu går han i pension.

I 36 år har han med sitt brinnande engagemang varit en ovärderlig ledsagare för arbetet mot hiv. Jukka började som informatör, och slutade som kanslichef för Riksförbundet Noaks Ark. I den roll vi sett honom trivas allra bäst är som föreläsare. Där fortsätter han då och då att hoppa in. Få kan mäta sig med hans kunskap och erfarenhet av att arbeta med hiv.

Tack Jukka och lycka till med ditt nya fria liv!

(På bilden syns Jukka med Kerttu Sturesson, volontär från start och en av de första sköterskorna att arbeta med aidspatienter.)

Lyssna på Noaks Ark-podden där Jukka berättar om Noaks Arks historia.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt