23 Jan 2023

Early Bird-anmälan för AIDS Impact-konferensen fram till 31 januari

Internationella AIDS Impact-konferensen som bevakar hiv särskilt från ett beteendevetenskapligt och psykosocialt perspektiv anordnas i Stockholm 12-14 juni 2023.

Konferensen, som äger rum vartannat år, har hittills anordnats i Storbritannien, Italien, Sydafrika, Frankrike, Botswana, USA, Spanien och Nederländerna. Konferensens International Board  med säte i London ansvarar även för utgivningen av den internationellt ansedda och välkända tidskriften AIDS Care.

AIDS Impact-konferenserna och tidskriften AIDS Care utgör ledande vetenskapliga forum för hivkunskap ut ett psykosocialt och samhälleligt perspektiv både vad gäller prevention, vård och stöd. Konferensen utgör också ett viktigt tillfälle för nätverkande och erfarenhetsutbyte mellan aktörer som arbetar med hivfrågan ur ett psykosocialt, men inte alltid nödvändigtvis politiskt, perspektiv.

En tidig anmälan senast 31 januari innebär en betydlig rabatt på konferensavgiften. Anmäl dig till AIDS IMPACT 2023 här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Noaks Ark Direkt

Du kan vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Under vecka 29 och 30 har vi öppet måndag, onsdag och fredag.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt