23 jan 2023

Early Bird-anmälan för AIDS Impact-konferensen fram till 31 januari

Internationella AIDS Impact-konferensen som bevakar hiv särskilt från ett beteendevetenskapligt och psykosocialt perspektiv anordnas i Stockholm 12-14 juni 2023.

Konferensen, som äger rum vartannat år, har hittills anordnats i Storbritannien, Italien, Sydafrika, Frankrike, Botswana, USA, Spanien och Nederländerna. Konferensens International Board  med säte i London ansvarar även för utgivningen av den internationellt ansedda och välkända tidskriften AIDS Care.

AIDS Impact-konferenserna och tidskriften AIDS Care utgör ledande vetenskapliga forum för hivkunskap ut ett psykosocialt och samhälleligt perspektiv både vad gäller prevention, vård och stöd. Konferensen utgör också ett viktigt tillfälle för nätverkande och erfarenhetsutbyte mellan aktörer som arbetar med hivfrågan ur ett psykosocialt, men inte alltid nödvändigtvis politiskt, perspektiv.

En tidig anmälan senast 31 januari innebär en betydlig rabatt på konferensavgiften. Anmäl dig till AIDS IMPACT 2023 här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt