13 feb 2020

Missa inte Tobias

Tobias Carlsson är dansare och koreograf, många av oss känner igenom honom från teveprogrammet ”Let’s Dance”. Nyligen tilldelades han priset ”Årets hbtq” på QX-galan och häromdagen dök han upp i programmet ”Fråga Doktorn”.

En bra bit in i intervjun berättar Tobias att han lever med hiv. Vid sidan om dansen, skratten, hans utmärkelser kom detta på tal. Det är fantastiskt att se att personer med hiv äntligen får vara något annat än sin hivstatus när de intervjuas i media. Vi säger grattis till Tobias för det fina priset, och till er som inte såg intervjun, kolla in programmet (som i huvudsak handlar om Coronaviruset) och låt er smittas av Tobias varma skratt. (Intervjun börjar cirka 28 minuter in i programmet.)

Till programmet.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt