Volontär

Ge oss lite av din tid. Välkommen att engagera dig i Noaks Arks arbete.
Genom våra frivilliga medarbetare kan vi hjälpa fler människor och ta till vara en bredare kompetens än vad som vore möjligt med enbart anställd personal.

Alla är välkomna

Att arbeta som volontär innebär att du erbjuder dina tjänster frivilligt och utan ersättning. Alla, oavsett utbildning eller yrkesbakgrund, är välkomna att söka till volontäruppdrag på Noaks Ark. Säkert har du erfarenheter och kunskaper som är värdefulla för Noaks Ark. Har du erfarenhet av hiv/aids är det ett plus men inget krav. Huvudsaken är att du är motiverad och vill göra skillnad.

Vi som arbetar på Noaks Ark har skiftande yrkesbakgrund. Bland personal och volontärer finns bland annat läkare, sjuksköterskor, socionomer, undersköterskor, lärare, snickare och präster. Självklart har både personal och volontärer tystnadsplikt.

Exempel på volontäruppdrag varierar. Det kan vara att hjälpa till vid middagar eller på våra testmottagningar, vara kursvärd eller hjälpa oss att sprida information genom sociala medier. Du måste inte besöka Noaks Ark för att hjälpa till. Du kan engagera din arbetsplats genom att starta en sponsordag, boka föreläsning, eller komma på studiebesök.

  Vill du bli en av oss?

  Skicka en ansökan via formuläret nedan där du berättar lite om dig själv så kontaktar vi dig.

  Välj lokalförening

  Namn

  Telefonnummer

  E-mail

  Ditt meddelande

  Jag godkänner Noaks Arks behandling av mina personuppgifter.

  Eller kontakta oss om du har några frågor!

  Noaks Ark Riks

  Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Noaks Ark Direkt

  Du kan vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar.

  Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Under vecka 29 och 30 har vi öppet måndag, onsdag och fredag.

  Stäng

  PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


  Avbryt