Rapporter

Utvärdering av testmottagningen 2023

Varje år utför Noaks Ark Stockholm en utvärdering av testmottagningens verksamhet med fokus på upplevelsen av testtillfället och kvaliteten på samtalet som erbjuds i samband med besöket. Här kan du läsa resultatet av 2023 års utvärdering.

Extern utvärdering av testmottagningen 2020

Sedan testmottagningens öppnande har totalt cirka 16 000 hivtester med snabbsvar genomförts vid Noaks Ark Stockholm. Det var därför hög tid att göra en mer omfattande utvärdering än den som genomförs årligen i form av enkäter vid mottagningen. Som ni kommer se av rapporten är verksamheten mycket uppskattad och fyller en viktig plats i Stockholms län för att svara upp mot allas rättighet att lära känna sin hivstatus.

Extern utvärdering av stödverksamheten 2022

2022 genomfördes en extern utvärdering av stödverksamheten av företaget Splitvision AB. Resultatet visar att stödverksamheten är en plats för alla, oavsett bakgrund, och att verksamheten minskar stigmat och ökar livskvalitén. Värdefulla insikter och rekommendationer bidrar till utveckling och förvaltning av en uppskattad verksamhet. Du kan läsa utvärderingen här!

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt