Må bra-dag för kvinnor som lever med hiv

2023-08-19, 11:00

Lördag den 19 augusti mellan 11:00-16:30 bjuder Noaks Ark, Posithiva gruppens kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv och Kvinnocirkel Sverige (KCS) in till en Må bra-dag för kvinnor som lever med hiv. Föreläsningar, samtalsgrupper, skapande och fysiskt aktivitet står på programmet. Fokus på självkänsla, relationer och välbefinnande.

För alla kvinnor som lever med hiv i Sverige. Vi bjuder på lunch och fika. Resa och boende bekostas för de som inte bor i Stockholm. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag 1 augusti. Se bifogad inbjudan för anmälan och mer information.

Inbjudan_Mabra-dag2023.pdf

Mer på gång!

Aktiviteter
Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt