Aktivitet vuxen

För dig som lever med hiv eller är närstående anordnar vi regelbundet utflykter, temakvällar och andra aktiviteter. Vi kan erbjuda kognitiv psykoterapi, ge rådgivning via telefon eller enskilda samtal, vi kan även hjälpa till med kontakter inom vården, Försäkringskassan och andra myndigheter.

Vad vi än gör, vem vi än arbetar med är kunskap och stöd våra viktigaste verktyg. Vi finns för dig, för att människor med hiv och närstående ska kunna leva ett fullgott liv med hiv, och för att minska spridningen av hiv.

Noaks Ark Östergötland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt