24 feb 2022

Basutbildning

ANMÄL DIG TILL NOAKS ARKS BASUTBILDNING

Abc om hiv på tre kvällar 7, 14 och 21 februari 2022 kl. 18:00-21:00. Vi belyser hivproblematik från ett personligt, psykosocialt, psykosexuellt, naturvetenskapligt och samhälleligt perspektiv och ger en inblick i hivepidemins och Noaks Arks historia. Steve Sjöquist, Johanna Fredriksson, Lennie Lindberg, Erica Kanon, Åsa Nordberg, Jukka Aminoff och Povi Foly Lawson medverkar – alla med koppling till Noaks Ark och flerårig erfarenhet av hivarbete.

Mer info och anmälan här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt