26 maj 2024

European Testing Week 20-27 maj 2024

Vad är European Testing Week?

European Testing Week är en årlig kampanj som syftar till att uppmuntra människor över hela Europa att testa sig för hiv och hepatit. Kampanjen, som hålls två gånger om året i maj och november, har som mål att öka medvetenheten, minska stigma och förbättra tillgången till testning och behandling.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt