08 feb 2023

”Hur kan man säkert veta att behandlad hiv inte smittar?”

Ny podcast: Två frågor återkommer ständigt på sociala medier är: ”Hur kan man säkert veta att behandlad hiv inte smittar?” och ”Vad är skillnaden mellan bot och behandling?” Dessa och frågan om framtida vaccin mot hiv svarar Jukka Aminoff på, kanslichef på Riksförbundet Noaks Ark.

Bodil Sjöström intervjuar.

Lyssna här. (Länk till Noaks Ark-podden)


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt