11 nov 2022

Hiv speglad i kulturen

På två av Stockholms kulturscener kan man nu ta del av olika speglingar av hiv. Den ena är pjäsen Arv på Dramaten, en heldagsföreställning i två delar där du möter homosexuella män i New York i dag. Den yngre generationen som lever ett liv i relativ frihet – och den äldre som överlevde både hivepidemin och ett samhälle fullt av förtryck. Läs mer här.

Den andra är genom fotografen Nan Golding på Moderna museet. I utställningen This will mot end well visas tusentals fotografier genom ljud- och musiksatta bildspel med berättelser om kärlek, intimitet, beroende och förlust. Läs mer här.

(Foto: Sören Vilks/Dramaten)


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt