18 aug 2022

Amanda Netscher i massmedia om apkoppsviruset

Riksförbundet Noaks Arks förbundsordförande Amanda Netscher utrycker i massmedier oro för social stigmatisering i kölvattnet av rapporteringen om apkoppsviruset (Monkey Pox Virus). Se Amanda uttala sig i TV4 Nyheterna och i Svenska Dagbladet.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt