21 apr 2018

Nya förbundsstyrelsen

Så här ser vår förbundsstyrelse ut, från och med förbundsstämman 2018:

Översta raden från vänster: Per Svensson (ersättare Noaks Ark Syd), Åse Lindgren (ledamot Norra Norrland), Tristan Troby (ledamot Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland), Britt-Marie Falk (ledamot Noaks Ark Småland & Halland), Beatrice Leuwe Fotso (ledamot Noaks Ark Syd), Klara Fuchs (ersättare Norra Norrland).

Sittande från vänster: Abdulkadir Ahmed (ledamot Noaks Ark Östergötland), Lena Nilsson Schönnesson (förbundsordförande), Anders Karlsson (ledamot Noaks Ark Stockholm).

På bilden saknas: Lars Håkan Nilsson (vice ordförande, Södra Norrland), Malin Stenström (ersättare Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland), Solveig Danielsson-Ekbom (ersättare Noaks Ark Stockholm), Malin Lauber (ersättare Noaks Ark Småland & Halland).


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt