Temaföreläsning med David Saleh

2023-11-27, 18:00

Den 27 november bjuder Noaks Ark in till temaföreläsning med David Saleh kl:18:00-20:00 på ABF Bergslagargården, Västgötagatan 25 i Norrköping.

Ta tillfället att lyssna på en intressant föreläsare som har hög kompetens och kunskap inom ämnet, sexuell hälsa för nyanlända.

Mer om David Saleh, legitimerad vårdlärare och behandlingspedagog med dubbeldiagnoskompetens i psykiatri i kombination med barn och ungdom. David har arbetat som pedagog med sex och samlevnad och idrott för nyanlända i Stockholm under flera år. Han har även arbetat som mentor inom hbtq för unga och unga vuxna invandrare som varit utsatta för hedersrelaterat våld och förtryck. Nu reser han runt hela i Sverige för att föreläsa, utbilda och handleda lärare inom sexualitet och samlevnad för nyanlända. Läs gärna mer på Gothia kompetens sida.

Föreläsningen är öppen för allmänheten och ingen föranmälan krävs,

VÄLKOMNA!


Mer på gång!

Aktiviteter

Inga schemalagda händelser just nu.

Visa fler aktiviteter
Återkommande

Inga återkommande händelser just nu.

Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Östergötland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt