31 aug 2022

Deltagare sökes till intervjustudie.

Vill du delta i en intervjustudie om hur det är att leva och åldras med hiv? Forskningsfrågorna handlar om dina erfarenheter, känslor, behov, din hälsa och dina erfarenheter av vård och äldreomsorg. Kunskapen som intervjuerna ger är värdefull när nya insatser för äldre personer som lever med hiv ska tas fram. Dina svar kan inte kopplas till dig.

Intresserad? Läs mer och anmäl dig här


Läs fler nyheter

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt