Noaks Ark

Noaks Ark blev Sveriges första organisation för att förebygga hiv och att stödja sjuka och deras närmaste. Ända sedan starten 1986 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak.

Vi samlar ett nätverk av regionalt verksamma Noaks Ark-föreningar i Sverige som erbjuder aktiviteter och stöd i olika former för den som lever med hiv eller är närstående. Tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och andra sexuellt överförda infektioner och genom informations- och utbildningsinsatser vill vi bidra till ökad kunskap och medvetenhet om hiv. Flera av våra Noaks Ark-föreningar erbjuder hivtest med snabbsvar.

 

Noaks Ark Riksförbundet | Sexuell hälsa och livskvalitet hos transpersoner
3182
post-template-default,single,single-post,postid-3182,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Sexuell hälsa och livskvalitet hos transpersoner

Sexuell hälsa och livskvalitet hos transpersoner

Välkommen till lunchseminarium torsdag 10 oktober.

Galit Andersson disputerade nyligen vid Institutionen för folkhälsovetenskap på Karolinska Institutet. I hennes avhandling har hon kartlagt livskvaliteten hos transpersoner och hos personer som lever med hiv i Sverige. Under seminariet presenterar Galit sin forskning kring transpersoners hälsa generellt, och sexuell hälsa specifikt.

Torsdag 10 oktober 11.45 – 13.30 (vegetarisk wrap serveras från 11.45, seminariet börjar 12.00)

Eriksbergsgatan 46, Stockholm

O S A senast 7 oktober till lunchseminarium(at)noaksark.org

Seminariet kommer att sändas live på vår Youtubekanal, där det också kan ses i efterhand.