Filmvisning och fredagslunch med Noaks Ark – Matiné Bio

2023-12-01, 11:30

NOAKS ARK GÖTEBORG & VÄSTRA GÖTALAND bjuder in till lunch och filmvisning! 

Den 1 december är det World Aids Day. Det vill vi på Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland uppmärksamma genom att bjuda in till en mini-lunchbio.😊 

Vår insats den här dagen syftar till att öka medvetenheten om hur det är att leva med hiv idag och på så sätt minska stigman relaterade till hiv. 

Vi visar dokumentären HUMAN FIRST, som fokuserar på sex människor som lever med hiv och deras erfarenheter gällande stigma. 

Ta med dig kollegorna och ät en god fredagslunch (serveras av Restaurang Objektiv) med oss samtidigt som du blir ”matad” med massa ny kunskap.💗

Fredag 1 december, 11.30-13.00 (hämta din lunch från 11.30)
Filmvisning 12.00-12.40
Frågestund 12.40-13.00

Plats: Orangeriet, Sankt Eriksgatan

Mer detaljer och anmälan hittar du här.

Hoppas vi ses! 🤗


Mer på gång!

Aktiviteter

Inga schemalagda händelser just nu.

Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt