Ge en gåva

Ända sedan starten 1986 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns. Under tre decennier har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak. Vi ser hur människor påverkas av hiv och vilka konsekvenser hiv fört med sig, såväl i samhällen som i enskildas vardag. Vår stödverksamhet och erfarenhet utgör en viktig del av all utbildning och information. Den fakta som vi använder oss av är baserad på de senaste vetenskapliga rönen.

Hiv handlar om mer än medicinsk information. Vi utbildar också om de psykosociala, kulturella och samhällsetiska frågor som hiv ställer oss inför. På arbetsplatser, i våra egna lokaler, på hemmaplan i områden där frågor hopat sig, i organisationer och bland politiker. Vi arbetar också med övertygelsen att människor med hiv kan leva ett bättre liv med mer kunskap om hiv, vi vet att detta också bidrar till att hiv sprids mindre.

Utbildning och information ökar medvetenheten om hiv, och lindrar den sociala utsattheten hos människor med hiv.

Stöd vårt arbete!

Noaks Ark har 90-konto vilket innebär att vi följer de regler och föreskrifter för insamling som krävs av Svensk insamlingskontroll.

Plusgiro: 90 06 06-5
Bankgiro: 900-6065
Swish: 123-90 06 06 5 (QR-kod till höger)

Vill du ge en gåva i samband med begravning, födelsedag eller annat tillfälle? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt