Noaks Ark

Noaks Ark blev Sveriges första organisation för att förebygga hiv och att stödja sjuka och deras närmaste. Ända sedan starten 1986 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak.

Vi samlar ett nätverk av regionalt verksamma Noaks Ark-föreningar i Sverige som erbjuder aktiviteter och stöd i olika former för den som lever med hiv eller är närstående. Tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och andra sexuellt överförda infektioner och genom informations- och utbildningsinsatser vill vi bidra till ökad kunskap och medvetenhet om hiv. Flera av våra Noaks Ark-föreningar erbjuder hivtest med snabbsvar.

 

Noaks Ark Riksförbundet | Ge en gåva
2258
page-template-default,page,page-id-2258,page-child,parent-pageid-233,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Ge en gåva

HJÄLP OSS HJÄLPA FLER

För att stoppa hiv behöver fler testa sig och fler få medicin för att inte överföra hiv till någon annan. Vi behöver din hjälp, din gåva är viktig för att vi ska kunna göra ett ordentligt krafttag mot hiv.

Du är en viktig del i förändringen som behövs för att stoppa hiv!

NoaksArk har 90-konto vilket innebär att vi följer de regler och föreskrifter för insamling som krävs av Svensk Insamlingskontroll.” med länk till svensk insamlingskontroll.