På gång

Kalendarium för Noaks Ark Stockholm

Se även vår Facebooksida för aktivitetstips

Aktiviteter och arrangemang

Återkommande varje vecka

ONSDAG AKTIVITETSDAG

START SÖDRA STATION KL 13

Vi tar en promenad eller en kortare joggingtur för de som vill. Vi bjuder på mellanmål och inträde till Eriksdalsbadet för de som vill fortsätta träna, simma eller bara byta om. Ta med lämpliga kläder, simkläder, ombyte och lås om du vill fortsätta träna och simma. Ring gärna 08-700 46 00 om du vill vara med!
Den 6-24 juli kan vi inte nås via telefon men träffas som vanligt på angivet ställe.

TORSDAGAR PÅ ARKEN

ÖPPET MELLAN KLOCKAN 10-15

Arken är öppet som vanligt mellan kl 10-15. Kom förbi och ta en fika, använda datorer och för att prata med andra och personalen. Vi håller avstånd även här i omsorg för varandra. Välkommen!
Stängt 9, 16 och 23 juli!

FREDAG UTOMHUSFIKA

START ODENPLAN KLOCKAN 15.00

Vi flyttar ut vår fredagsfika under dessa coronatider. Alla får en färdig fikapåse och vi går till närliggande park för att umgås. Ring gärna 08-700 46 00 om du vill vara med.
Den 6-24 juli kan vi inte nås via telefon men träffas som vanligt på angivet ställe.

FAMILJEARKENS SOMMARLOV

VARJE SÖNDAG KL. 14

Stora och små, hela familjen, är välkomna till vår sommarlovsaktivitet 14 juni – 16 augusti. Varje söndag kl 14 har vi kul, badar och övar på att simma på Eriksdalsbadet. Flera av ledarna är även simtränare och hjälper gärna dig, vuxen och barn, som vill bli bättre på eller lära sig att simma. Vi möts i entrén på Eriksdalsbadet. Vi bjuder på entrébiljetter och snacks till barnen. Vill du följa med? Kontakta Tarek på nummer 076-066 66 69.