På gång

Kalendarium för Noaks Ark Stockholm

Se även vår Facebooksida för aktivitetstips

Aktiviteter och arrangemang

Återkommande varje vecka

MÅNDAG – SENIORARKEN

KLOCKAN 13-15

Är du över 60 år och därmed riskgrupp för covid-19? Måndagar klockan 13–15 har vi endast öppet för dig för så att du kan känna dig extra trygg. Vi bjuder på fika och social samvaro, en möjlighet att bryta lite av den isolering som många upplever extra av i dessa tider.

MÅNDAG – TEMAKVÄLL

KLOCKAN 18–19.30

Olika teman där vi eller inbjudna informerar om olika samhällsämnen som är tänkta att vara till stöd i din vardag. Exempelvis kan det vara Arbetsförmedlingen, försäkringar, tandhälsa, Kronofogden med mera. Vi annonserar varje veckas tema på Facebook och Instagram, du kan också ringa oss och fråga vilket tema vi har. Vi serverar enklare fika.
Obligatorisk anmälan till nummer 073-937 44 35 om du vill delta, max antal deltagare är 15 personer.

ONSDAG – KOM IGÅNG MED TRÄNING

START ERIKSDALSBADET klockan 15.30

Som förberedelse inför Må bra-kursen som startar i oktober, erbjuder vi möjligheten att bekanta oss med träningsmaskinerna och kanske avrunda med en simtur i bassängen. Samling i badhusreceptionen onsdagar klockan 15.30, vi betalar inträdet. För de som önskar delta, kontakta Kenneth Fjällborg: 08-700 46 03.

TORSDAG – SAMTALSTRÄFFAR

Klockan 18.00–19.30

En trygg plats att få lyssna, prata och diskutera livet med hiv. Om relationer och andra ämnen som är viktiga för just oss som lever med hiv samt närstående. Vi pratar på svenska och engelska. Vi bjuder på enklare fika. Ingen anmälan.