Volontär

Volontär på Noaks Ark Stockholm 

Noaks Ark i Stockholm söker volontärer för vårt arbete med att begränsa spridningen av hiv och lindra dess sociala konsekvenser. All verksamhet sker i våra lokaler på Eriksbergsgatan 46.

Måndagsvolontär

På måndagkvällar lagas det middag för hivpositiva och närstående på Noaks Ark. Som måndagsvolontär hjälper du till med allt det praktiska i samband med middagen som dukning, plockning av disk och kaffekokning. Dessutom får du chans att träffa och umgås med fantastiska människor och ta del av deras livsberättelser och erfarenheter.

Kursvärd

Våra kurser spänner över allt från volontärutbildningar och enstaka föreläsningar till längre utbildningar som ger högskolepoäng. Som kursvärd välkomnar du deltagare, håller reda på närvarolistor, välkomnar och tackar föreläsare, hjälper dem med projektorn och ser till att deltagarna får kaffe under pauserna. I gengäld kommer du att lära dig massor av fantastiska föreläsare, många av dem de bästa i sitt ämne i landet.

 

Receptionsvolontär

Som receptionsvolontär svarar du i telefon, tar emot besökare, hänvisar dem till rätt person, lämnar ditt öra åt oroliga och ser till att det är trivsamt i våra samkvämslokaler. Som receptionsvolontär är du i händelsernas centrum på Noaks Ark och möter människor med olika bakgrund från hela världen.

Är du intresserad av att bli volontär?

Skicka en ansökan via mail där du berättar lite om dig själv så kontaktar vi dig.