Jobba hos oss

Hivrådgivare

Sjuksköterska, grundutbildad
Behovs- eller timanställning

Beskrivning
Vid vår välbesökta och uppskattade testmottagning erbjuds hivtest med snabbsvar vid drop-in-mottagning och i mån av utrymme på bokade besök. I samband med hivtest erbjuds motiverande eller stödjande samtal. Vår verksamhet ska präglas av en hög servicekänsla och med gott bemötande på alla nivåer.

Noaks Arks testmottagning ligger centralt i Stockholms innerstad. Anställningen utgörs av en timanställning.

Arbetsuppgifter
Hivtest med tillhörande rådgivning och stöd på drop-in-mottagning på onsdag eftermiddag/kväll.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta i Sverige alternativt undersköterska med relevant erfarenhet för arbetet.

Du har kunskap om hivinfektion, är trygg i din yrkesroll och har gedigen och dokumenterad erfarenhet av mottagningsarbete inom exempelvis infektionssjukvård, hud- och könssjukvård eller på vårdcentral.

Utbildning i motiverande samtal (MI) eller flerspråkighet är meriterande.

Övrig information
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och påbörjas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan.

Information till rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Du som sökande är varmt välkommen att kontakta någon av oss för ytterligare information om befattningen eller din ansökan. Vi tackar dock bestämt nej till all kontakt med alla former av rekryteringsföretag och övriga annonssäljare.

Antal jobb: 2