Corona

Vi blir alla påverkade i vår vardag av coronaviruset

Vi på Noaks Ark Stockholm anpassar oss på olika sätt till rådande situation och följer myndigheternas riktlinjer. Vi har drop in för hivtestning utan väntetider varje tisdag klockan 16–19.

Hur påverkas du av corona?

Du kan få hjälp av oss om du till exempel tillhör en riskgrupp, känner dig ensam eller har andra svårigheter i din vardag. Du kanske känner dig orolig, har frågor eller önskar mer social kontakt. Hör av dig till vår socionom Kenneth eller till vår psykolog Stina så tar vi reda på hur vi kan hjälpa dig. Kontaktuppgifter hittar du här.

Hivtestning

Vi har drop in varje helgfri tisdag klockan 16–19. Vill du hellre boka en tid kan du göra det här: boka en tid för hivtest. 
Drop in-mottagning utan väntetider!
Du behöver inte vänta i ett väntrum  Du får träffa en rådgivare direkt  Vi håller avstånd till varandra  Munskydd och handsprit finns till för alla som så önskar

Känner du dig orolig pga det nya coronaviruset?

Vi blir alla påverkade i vår vardag och det är lätt att känna rädsla och oro. Här tipsar vi om vad du kan göra för att ta hand om dig själv och andra.
Du hittar tipsen här.

Vad ska jag tänka på när jag besöker er?

Eftersom vi alla måste hjälpas åt för att minska smittspridningen vill vi inte att du besöker oss om du har symtom, även om de är mycket lindriga.

Läs denna pdf innan du besöker oss.

Frågor och svar om corona och vår verksamhet

Vi har sammanställt några frågor om vår verksamhet i samband med coronaviruset. På grund av det rådande läget kan frågor tillkomma och tas bort.
Läs här.

Det är fullt med information om corona överallt

Var hittar jag information jag kan lita på?
– För information om viruset: besök www.1177.se eller www.krisinformation.se
– Om du har frågor om viruset och vill prata med någon: ring 113 13
– Om du känner dig sjuk och vill ha sjukvårdsrådgivning: ring 1177