Kropp och själ HBTQI 17-19 november

2023-11-17, 16:00

Är du född i ett annat land än Sverige och identifierar dig som HBTQI, då är du välkommen på höstens Kropp och själ på Syninge kursgård utanför Norrtälje. Helgen kommer att innehålla föreläsningar och workshops med fokus på frågor kring identitet och sexuell hälsa. Under helgen kommer två massörer finnas på plats för att ge behandlingar.

För personer i Stockholms region som lever med hiv, som identifierar sig som HBTQI+ samt är född i ett annat land än Sverige. Öppet för ansökande som bor i Stockholms län och som är över 18 år.

Helgen är kostnadsfri och inkluderar mat, logi samt resa tur- och retur Stockholm och Syninge (avresa ca kl. 16 på fredag med retur kl. 13 på söndag). Detaljerad informa­tion kommer senare vid bekräftad plats på helgen.

Begränsat antal platser. Anmälan senast 5/11 via detta formulär https://forms.office.com/e/a0weLNyyku eller till Emma Olsson, emma.olsson@noaksark.org eller 08-700 46 01.


Mer på gång!

Aktiviteter
Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt