Kropp och själ: Anhörig

2024-04-27, 09:00

Välkommen till en helg för personer som lever med hiv och deras anhöriga. I programmet hittar du bland annat en föreläsning kring hiv samt en workshop och en kreativ aktivitet där vi kommer jobba med olika teman som exempelvis relationer. Under helgen får du möjlighet att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter. På lördagen har vi tillgång till bad och relax.

Balingsholm erbjuder en vacker herrgårdsmiljö, omgiven av skog och sjö. Välkommen till en helg där du kan hitta ny energi i lugn atmosfär tillsammans med andra.

FÖR VEM: Vuxna personer som lever med hiv och bor i Stockholmregion kan boka plats åt sig själv och en anhörig. Ni kommer att bo tillsammans i dubbelrum.

DATUM OCH TID: lördag 27 april 09:00-söndag 28 april 17:00.

PLATS: Vi träffas vid pendeltågsstationen i Huddinge kl 09:00. Där blir vi hämtad av Balingsholms buss som kör oss till herrgården.

FRÅGOR: Hör av er till Emma Olsson om ni har några frågor, emma.olsson@noaksark.org eller 08-700 46 01.

ANMÄLAN: använd denna länk https://forms.office.com/e/2czSsrRpCK eller mejla emma.olsson@noaksark.org. Anmälan senast 14 april.

ÖVRIGT: Begränsat antal platser. Helgen är kostnadsfri och inkluderar mat, logi samt resa tur- och retur Stockholm-Balingsholm. Detaljerad informa­tion och schema kommer senare vid bekräftad plats på helgen. Senast den 16 april kommer du och din anhöriga få veta om ni fått plats.


Mer på gång!

Aktiviteter
Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt