Föreläsning: Covid-19 och vaccination bland personer som lever med hiv i Sverige

2023-10-16, 17:00

Välkommen till en föreläsning och samtal med Isabela Killander Möller, läkare och forskare på Karolinska Institutet. Isabela kommer presentera data och resultat från en pågående studie om personer som lever med hiv ur ett covid-19 perspektiv. Fokus kommer ligga dels på hur det ser ut med hiv i Sverige idag (hur många som lever med hiv, hur många nya fall, ålder, kön och andra spännande siffror). Sedan gå vidare och visa hur det sett ut med covid-19 och hiv i Sverige (infektioner och sjukhusvård bl.a) och till sist fokusera lite på vaccination mot covid-19 bland personer som lever med hiv.

När: Måndag den 16 oktober kl 17-18 på Noaks Ark Stockholm.
Föreläsningen är för personer som lever med hiv. Efter föreläsningen serveras mat på vår ordinarie måndagsmiddag kl. 18-20.

Varmt välkomna!


Mer på gång!

Aktiviteter
Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt