FAMILJEARKEN: Temadag Hiv och acceptans

2023-12-16, 09:00

Barnhivcentrum och Noaks Ark välkomnar er till en temadag lördag den 16 december 09:00-13:00. Två gästföreläsare är inbjudna för att dela med sig av sina erfarenheter, hiv i livet, vardagen och familjen. Det kommer att finnas tid för samtal och vi bjuder på lunch.
Plats: Noaks Ark, Eriksbergsgatan 46. 

Träffen riktar sig till föräldrar som har barn som lever med hiv. Temadagen är för föräldrar. Om du har svårt att få barnpassning meddela oss så kommer vi försöka ha volontärer på plats för att ta hand om barnen.  Sista dag för anmälan 4 december. 

Anmälan via denna formulär https://forms.office.com/e/yP8WfP6a9J
Hör av er till Vendela Hagås eller Karin Örtegren på Barnhivcentrum om ni har några frågor: vendela.hagas@regionstockholm.se eller karin.ortegren@regionstockholm.se.  


Mer på gång!

Aktiviteter
Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt