Familjearken: Paradox museum

2024-04-13, 11:00

Välkommen till en dag med Familjearken! Vi möts på Noaks Ark för lunch, samtal och lek. På Noaks Ark kommer vi att lyssna till en familj som bjudits in för att dela sina erfarenheter kring att leva med hiv. Mellan 13:40-15:00 kommer vi att besöka Paradox museum tillsammans. Paradox museum ligger vid Hötorget och är ett spännande och lite annorlunda museum med utställningar för alla åldrar.

DATUM: Lördag 13 april

TID: 11:00-15:00

PLATS: Vi träffas på Noaks Ark, Eriksbergsgatan 46, Stockholm

FÖR VEM: För familjer som lever med hiv som har barn under 18 år och som bor i Stockholmsregionen.

ANMÄLAN OCH FRÅGOR: Anmälan via denna länk https://forms.office.com/e/0Ackp6Kwk1 Vid frågor kontakta Emma Olsson, emma.olsson@noaksark.org eller 08-700 46 01.

Övrig information: Noaks Ark bjuder alla på lunch och inträde till Paradox museum. Begränsat antal platser. Sista dag för anmälan 8 april., senast den 10 april får ni veta om ni fått plats.


Mer på gång!

Aktiviteter
Visa fler aktiviteter
Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt