GRUPPER OCH MÖTESPLATSER

GRUPPER OCH MÖTESPLATSER

GRUPPER FÖR DIG SOM LEVER MED HIV
SAMT NÄRSTÅENDE

Grupper och mötesplatser för dig som lever med hiv

Vi har olika grupper där du som lever med hiv eller är närstående till någon som lever med hiv kan delta. Undrar du över en grupp? Hör av dig!

Peerledda samtalsträffar

Torsdagar kl 18–19.30

Varje torsdag har vi peerledda samtalsträffar för och av oss som lever med hiv samt närstående. En trygg plats där vi pratar och diskuterar livet med hiv, som relationer och andra ämnen som är viktiga för oss. Leds av utbildade samtalsledare. Välkommen till Eriksbergsgatan 46, det är gratis och vi bjuder på fika.

För mer information: ring 08-700 46 00 eller mejla receptionen receptionen.stockholm@noaksark.org.

receptionen.stockholm(a)noaksark.org

Ung&hiv

För dig mellan 18-30 år

Till Ung & Hiv är du som lever med hiv, oavsett könsidentitet och sexuell läggning välkommen. Gruppen träffas, pratar och hittar på aktiviteter tillsammans. Ung & Hiv ska vara en trygg plats där du väljer själv hur öppen du vill vara. Det vi pratar om stannar i gruppen och man får till exempel inte ta bilder under aktiviteter utan att fråga om lov. Verksamheten bedrivs av Posithiva Gruppen och Noaks Ark Stockholm. För mer information: maila Ung&hiv.

info(a)unghiv.se

50+ hälsa&hiv

För dig över 50 år

Noaks Ark Stockholm arrangerar tillsammans med Posithiva Gruppen träffar för dig som är över 50 år, lever med hiv och funderar på hur hiv påverkar åldrandet. Vi träffas en gång per månad, varannan gång hos Noaks Ark Stockholm och varannan gång hos Posithiva Gruppen. Träffarna är kostnadsfria och tystnadsplikt råder.  Våra träffar hittar du under PÅ GÅNG.

För mer information: maila Noaks Arks reception.

info.stockholm(a)noaksark.org

Kalendarium

Alla våra aktiviteter finns i vårt kalendarium som du hittar via denna länk.