GRUPPER OCH MÖTESPLATSER

GRUPPER OCH MÖTESPLATSER

GRUPPER FÖR DIG SOM LEVER MED HIV
SAMT NÄRSTÅENDE

Grupper och mötesplatser för dig som lever med hiv

Vi har olika grupper där du som lever med hiv eller är närstående till någon som lever med hiv kan delta. Undrar du över en grupp? Hör av dig!

Peerledda samtalsträffar

Torsdagar kl 18–19.30

Varje torsdag har vi peerledda samtalsträffar för och av oss som lever med hiv samt närstående. En trygg plats där vi pratar och diskuterar livet med hiv, som relationer och andra ämnen som är viktiga för oss. Leds av utbildade samtalsledare. Välkommen till Eriksbergsgatan 46, det är gratis och vi bjuder på fika.

För mer information: ring 08-700 46 00 eller mejla receptionen receptionen.stockholm@noaksark.org.

Ung&hiv

För dig mellan 18-30 år

Ung & Hiv är en grupp för personer mellan 18 och 30 år som lever med hiv. Till Ung & Hiv är du som lever med hiv, oavsett könsidentitet och sexuell läggning välkommen. Gruppen träffas, pratar och hittar på aktiviteter tillsammans.
Ung & Hiv ska vara en trygg plats där du väljer själv hur öppen du vill vara. Det vi pratar om stannar i gruppen och man får till exempel inte ta bilder under aktiviteter utan att fråga om lov. Verksamheten bedrivs av Posithiva Gruppen och Noaks Ark Stockholm.

För mer information: kolla in vår hemsida unghiv.se

50+ hälsa&hiv

För dig över 50 år

Noaks Ark Stockholm arrangerar tillsammans med Posithiva Gruppen temadagar för dig som är över 50 år, lever med hiv och funderar på hur hiv påverkar åldrandet. Träffarna är kostnadsfria och tystnadsplikt råder.  Våra aktuella träffar hittar du under PÅ GÅNG.

För mer information: maila Noaks Arks reception.

Stärkt ditt sexuella självförtroende

Kurs / Grupp

Vill du stärka ditt sexuella självförtroende? Suzann Larsdotter (auktoriserad sexolog och legitimerad socionom) leder kursen och tillsammans går vi igenom olika teman genom samtal och övningar.

Kursen pågår fem tillfällen med olika teman varav det sista tillfället består av individuell rådgivning. Det är max åtta personer som deltar och det är samma deltagare vid varje tillfälle. Allt genomförs på svenska och vänder sig denna gång till dig som identifierar dig som kvinna och lever med hiv.

För mer information: Kontakta Erica Kanon på nummer 08-700 46 02 eller mejla erica.kanon@noaksark.org

Gravida och nyblivna föräldrar

Aktuella träffar – se under På Gång

Vi bjuder in dig som är gravid eller nyligen fått barn för att möta andra i samma situation och få ställa frågor och prata med personal. Inbjudan gäller för dig som lever med hiv och partner, närstående och barn upp till 9 månader är välkomna att delta. Vi vet att få möjlighet att träffa andra i samma situation är en viktig del i livet.

IN ENGLISH

We are inviting you who are pregnant or recently have had a baby to a safe space to meet other in the same situation and to ask questions and talk to professionals. The invitation is to you who are livening with HIV and to partners, next of kin and children up to 9 months are welcome to participate. We know the importance of meeting others in the same situation is an important part of life.

För mer information / For more information: Erica Kanon, 08-700 46 02 eller erica.kanon@noaksark.org

LGBTQI & HIV+

Group about sexuality, gender and wellbeing for migrants

• Peer support
• Closed group
• Regular meetings
• Knowledge and workshops about your matters
• Safe, fun and interesting!

Do you want to join the next group? Register your interest below!

Link to registration https://forms.office.com/r/LEqvF4270K

Kalendarium

Alla våra aktiviteter finns i vårt kalendarium som du hittar via denna länk.