Aktiviteter

Träffa andra i liknande situation

Vi har olika aktiviteter för dig som lever med hiv och/eller är närstående. Varje vecka har vi öppet för luncher, middagar och fika. Andra återkommande aktiviteter är Må-bra-dag, African Saturday, MSM-dag m.fl. Läs mer om dem nedan.

Utöver de regelbundna aktiviteterna anordnar vi även andra aktiviteter, se kalendariumet.

Kalendarium

Alla våra aktiviteter finns i vårt kalendarium som du hittar via denna länk.

Middag måndagar

Må bra måndag kl 17-20

Varje måndag mellan kl 17–20 är du välkommen på middag hos oss på Noaks Ark. 17.30 serveras middagen och den kostar 20:-. För de som vill startar ett tema kl 18.15, vilket kan vara en föreläsning, ett samtal eller annan aktivitet, I kalendariumet hittar du aktuella teman.

Om du vill hjälpa till att laga mat, skriv upp dig på listan i köket eller prata med Erica eller Simin. För dig som lever med hiv, ingen föranmälan behövs.

Sopplunch

Lunch onsdagar

Wellness Wednesday kl 12-14

På onsdagar kl 12–14 serverar vi sopplunch för dig som lever med hiv eller är närstående. Ingen föranmälan behövs, kom bara förbi.  Efter lunchen kan du som vill följa med på olika aktiviteter, vi varvar mellan utflykter, egenvård och motionsaktiviteter. Kostnad: 20:-, då ingår soppa, bröd, sallad samt kaffe och kaka.

Om du vill ha glutenfri eller vegetarisk kost, ring dagen innan på telefon 08-700 46 00.

Bild på semla

Fika fredagar

Hembakat bröd kl 15-17

Välkommen på fika varje fredag kl 15–17. Det är kostnadsfritt och för dig som lever med hiv, är närstående eller medlem i Noaks Ark Stockholm. Om du vill hjälpa till att baka, säg till i receptionen senast dagen innan.

Vår bagare Lasse bakar något extra gott vissa fredagar, se kalendariumet.

Himmel

Kropp och själ

En välmående- och relationshelg

Vi har årligen en samtals- och utbildningshelg för dig som lever med hiv där en viktig del är möjligheten att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter.

Bl.a lyssnar vi på föreläsningar om hälsa och välmående och relationer, vi provar på yoga och mindfulness och försöker hitta ny energi i en lugn atmosfär tillsammans med andra.
Helgen vänder sig till boende i Stockholms län som lever med hiv och är över 18 år.

Hälsa & hiv 50+

Funderar du på åldrandet med  hiv?

Noaks Ark Stockholm arrangerar tillsammans med Posithiva Gruppen träffar för dig som är över 50 år, lever med hiv och funderar på hur hiv påverkar åldrandet. Vi träffas varannan gång hos Noaks Ark Stockholm och varannan gång hos Posithiva Gruppen. Träffarna är kostnadsfria och tystnadsplikt råder.

Under På Gång finns de tillfällen som är inbokade hittills.

Noaks Ark

Alltid välkommen

Internetcafé, fika och gemenskap

Under våra öppettider är du välkommen att när som helst komma förbi. Det finns alltid varmt kaffe och té och internetcaféet är öppet.

Noaks Ark

Temadagar

Olika områden

Vi har regelbundet olika temadagar, som t.ex African Saturday och MSM-dag.