Aktiviteter

Träffa andra i liknande situation

Vi har olika aktiviteter för personer som lever med hiv och/eller är närstående. Varje vecka har vi öppet för luncher, middagar och fika. Andra återkommande aktiviteter är Må-bra-dag, African Saturday, MSM-dag m.fl. Läs mer om dem nedan.
Alla som lever med hiv eller är närstående är välkomna till vår verksamhet.

Utöver de regelbundna aktiviteterna anordnar vi även andra aktiviteter och under coronasituationen ser vårt ordinarie program lite annorlunda ut, se kalendariumet för aktuell information.

Kalendarium

Alla våra aktiviteter finns i vårt kalendarium som du hittar via denna länk.

Middag måndagar

Må-bra-måndag kl 17-20

OBS! Ändringar i coronatider. Se På Gång för aktuell information! Varje måndag mellan kl 17–20 är du välkommen på middag hos oss på Noaks Ark. Klockan 18 serveras middagen, kostnadsfritt (frivillig donation på 20:-). Vissa måndagar har vi teman, samtal eller aktiviteter.

Om du vill hjälpa till under våra måndagar, hör av dig till oss! För personer som lever med hiv med närstående, ingen föranmälan behövs.

Himmel

Utflykt onsdagar

Samling på Noaks Ark kl 12.00

OBS! Ändringar i coronatider. Se På Gång för aktuell information! Varje onsdag kl 12.00 samlas vi på Noaks Ark Stockholm för att göra en gemensam utflykt i Stockholm där du kan träffa andra som också lever med hiv. Vi tar med smörgåsar eller annan lättare måltid.

Ingen föranmälan behövs, men om du vill ha information om veckans utflykt – kontakta oss på telefonnummer 08-700 46 00.

Bild på semla

Fika fredagar

Gemensam fredagsfika kl 15-17

OBS! Ändringar i coronatider. Se På Gång för aktuell information! Välkommen på fika varje fredag kl 15–17. Det är kostnadsfritt och för dig som lever med hiv, är närstående eller medlem i Noaks Ark Stockholm. Om du vill hjälpa till att baka, säg till i receptionen senast dagen innan.

Himmel

Kropp och själ

En välmående- och relationshelg

Vi har årligen en samtals- och utbildningshelg för dig som lever med hiv där en viktig del är möjligheten att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter.

Bland annat lyssnar vi på föreläsningar om hälsa, välmående och relationer, vi provar på yoga och mindfulness och försöker hitta ny energi i en lugn atmosfär tillsammans med andra. Helgen vänder sig till boende i Stockholms län som lever med hiv och är över 18 år.

Temadagar

Olika områden

Vi har regelbundet olika temadagar, som t.ex en Må bra-dag för kvinnor, African Saturday och MSM-dag.

Noaks Ark

Alltid välkommen

Internetcafé, fika och gemenskap

Under våra öppettider är du välkommen att när som helst komma förbi. Det finns alltid varmt kaffe och té och internetcaféet är öppet.