AKTIVITETER

AKTIVITETER

AKTIVITETER FÖR DIG
SOM LEVER MED HIV SAMT DINA NÄRSTÅENDE

Träffa andra i liknande situation

Vi har olika aktiviteter för personer som lever med hiv och/eller är närstående. Andra återkommande aktiviteter arrangeras i form av olika temadagar. Alla som lever med hiv eller är närstående är välkomna till vår verksamhet.

Utöver de regelbundna aktiviteterna anordnar vi även andra aktiviteter, se kalendariumet för aktuell information.

Middag måndagar

Må-bra-måndag kl 17-20

Varje måndag mellan kl 17–20 är du välkommen på middag hos oss på Noaks Ark. Klockan 18 serveras middagen, kostnadsfritt (frivillig donation på 20:-). Vissa måndagar har vi teman, samtal eller aktiviteter.

Om du vill hjälpa till under våra måndagar, hör av dig till oss! För personer som lever med hiv med närstående, ingen föranmälan behövs.

Bild på semla

Fika torsdagar

Gemensam torsdagsfika kl 15-18

Välkommen på fika varje torsdag kl 15–18. Det är kostnadsfritt och för dig som lever med hiv, är närstående eller medlem i Noaks Ark Stockholm. Om du vill hjälpa till att baka, prata med Brenda i receptionen.

Alltid välkommen

Internetcafé, fika och gemenskap

Under våra öppettider är du välkommen att när som helst komma förbi. Det finns alltid varmt kaffe och té och internetcaféet är öppet.

Himmel

Kropp och själ

En välmående- och relationshelg

Vi har årligen en samtals- och utbildningshelg för dig som lever med hiv där en viktig del är möjligheten att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter.

Bland annat lyssnar vi på föreläsningar om hälsa, välmående och relationer, vi provar på yoga och mindfulness och försöker hitta ny energi i en lugn atmosfär tillsammans med andra. Helgen vänder sig till boende i Stockholms län som lever med hiv och är över 18 år.

Temadagar

Olika områden

Vi har regelbundet olika temadagar, som t.ex må-bra-dagar för kvinnor, konferenser för personer som nyligen diagnostiserats med hiv och African Saturday.

Hälsospåret

Aktiviteter, kurser och kunskap

Vi arbetar för att främja den fysiska och psykiska hälsan hos personer som lever med hiv. För mer information om vad vi erbjuder just nu kolla vårt kalendarium.

Noaks Ark Stockholm samarbetar med studieförbundet Sensus som delar vår strävan att skapa mötesplatser för lärande och gemenskap. Genom vårt samarbete kan vi utveckla våra programpunkter i stödverksamheten och kompetensutveckla personal.