Är du socionom? Bli en av oss!

Är du socionom? Bli en av oss!

Ledig tjänst – Socionom med uppdrag som teamledare

Beskrivning och arbetsuppgifter
Du är socionom och kommer anställas som teamledare för Noaks Ark Stockholms stödverksamhet. Tillsammans med medarbetare ansvarar du för att samordna och planera aktiviteter, gruppträffar och annan stödverksamhet för personer som lever med hiv. Du är drivande i samverkan med andra aktörer och kommer ha ett huvudansvar för föreningens volontärer.

Kvalifikationer
Du har en socionomexamen. Du har erfarenhet av att föreläsa och att leda grupper samt trivs med att arbeta omväxlande enskilt och i team. Som person är du prestigelös och professionell och har hög kompetens i att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska för såväl patienter/brukare som offentliga aktörer.

Erfarenhet av arbetsledande roller, yrkeserfarenhet av arbete med personer som lever med hiv och/eller basutbildning i psykoterapi (”steg 1”) med inriktning mot KBT är starkt meriterande.

Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ser flerspråkighet som en tillgång i verksamheten.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning på heltid vilket inleds med sex månaders provanställning. Utdrag ur belastningsregister föregår anställningen.

Noaks Ark Stockholm har kollektivavtal med Almega Vårdföretagarna och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vårt interna fortbildningsprogram.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontakt: Biträdande verksamhetschef Erica Kanon, 08-700 46 02. Under semester kan frågor och kontakt ske via rekrytering.stockholm@noaksark.org.

Sista ansökningsdag: 10 juli 2022. Intervjuer kommer ske i början v 30. Ansökan skickas till rekrytering.stockholm@noaksark.org

 

Om Noaks Ark Stockholm

Noaks Ark är en organisation som erbjuder aktiviteter och stöd i olika former för personer som lever med hiv eller är närstående. Tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och sexuellt överförda infektioner. Noaks Ark Stockholm har en välbesökt stödverksamhet samt erbjuder hivtest med snabbsvar på vår uppskattade testmottagning varje vardag. Genom olika utåtriktade insatser vill vi bidra till ökad kunskap och medvetenhet om hiv.

Noaks Ark blev Sveriges första organisation för att förebygga hiv och att stödja sjuka och deras närmaste. Ända sedan starten 1986 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak. Idag är hiv en fullt behandlingsbar kronisk infektion men likväl kvarstår behovet av hivtest och psykosocialt stöd för personer som lever med hiv, där Noaks Ark Stockholm fyller en viktig funktion.

Noaks Ark Stockholm ligger centralt i Stockholms innerstad.