200527 – Start för sommarens aktiviteter och öppettider!

200527 – Start för sommarens aktiviteter och öppettider!

Från 27 maj kommer stödverksamheten vara öppet med aktiviteter onsdag-fredag och torsdagar öppet på Arken. Måndag och tisdag är stängt för spontana besök. När vi träffas ute för aktivitet gör vi det på ställen som minimerar resande i kollektivtrafiken därför har vi valt att mötes upp intill Södra Station (onsdagar) och Odenplan (fredagar). Att vara utomhus rekommenderas av Folkhälsomyndigheten, det är enklare att hålla avstånd till varandra men samtidigt kunna umgås och vara aktiva.

Sommarens planer ser för många annorlunda ut. Därför bjuder vi in alla barnfamiljer och unga till Sommarlovsaktivitet varje söndag med start 14 juni! Familjearkens ledare vill göra sommaren minnesvärd och rolig för stora och små, med massa bad och simträning för de som vill!

Har du frågor om våra aktiviteter eller på annat sätt behöver komma i kontakt med oss – ring oss på 08-700 46 00 (knappval 3) eller mejla till receptionen.stockholm@noaksark.org