200404 – Familjearken: utflykt Spelmuseum FLYTTAS FRAM, NYTT DATUM KOMMER

200404 – Familjearken: utflykt Spelmuseum FLYTTAS FRAM, NYTT DATUM KOMMER

Lever du eller någon i familjen med hiv? På våra aktiviteter är alla familjer som lever med hiv välkomna för kunskap, gemenskap och stöd.

Våra utflykter är för dig som är blivande förälder eller familj som lever med hiv. Det är ett bra tillfälle för dig och familjen att träffa andra familjer för gemenskap och stöd i livet med hiv. Våra aktiviteter är kostnadsfria men med begränsat antal platser. Detaljerad information kommer senare vid bekräftad plats för varje aktivitet.

Mer information om varje aktivitet skickas närmare dagen. Skicka din intresseanmälan till: hebbah.elgindy@noaksark.org eller ring/skicka sms till: 072-077 60 75 så får ni besked ifall ni har blivit antagna till respektive aktivitet.

Läs mer om Familjearken på deras sida (länk)

Välkomna!