200417 – Kropp och Själ tema: närstående

200417 – Kropp och Själ tema: närstående

Välkommen till vår återkommande helgverksamhet för personer som lever med hiv, denna helg 17-19 april, deltar man tillsammans med sin närstående. En viktig del av helgen är möjligheten att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter, prova på stärkande aktiviteter och hitta ny energi i lugn atmosfär tillsammans med andra.

Helgen har begränsat antal platser. Helgen är kostnadsfri och inkluderar mat, logi samt resa tur- och retur Stockholm och Balingsholm (avresa ca kl. 16 på fredag med retur kl. 13 på söndag). Detaljerad information kommer senare vid bekräftad plats på helgen.

 

INTRESSEANMÄLAN senast 22 mars 2020 via länken https://forms.gle/DycXsm8jQ1Qz88ZGA
Frågor kan ställas till Erica Kanon på 08-700 46 02.

ÖPPNA INBJUDAN (PDF)