Sorgbearbetningsgrupp

Sorgbearbetningsgrupp

Tiden läker inte alla sår.

Att bära på sorg kan kännas tungt, speciellt om man har upplevt starka förluster i livet. Förlust av nära och kära, förlust av hälsa och ett liv som man levde eller förlust av ett hem. Kanske kan en sorgbearbetningsgrupp vara något för dig som lever med hiv?

Sorgbearbetningen hjälper dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster. Du får hjälp att identifiera vad som är ofullständigt så att du kan fullborda din kommunikation – utan att bli kritiserad, analyserad eller få välmenande goda råd. Erfarenhet visar då att du försonas med dig själv och det du varit med om. Ältandet och smärtan försvinner, vilket många upplever som att de får mer energi, livslust och blir mer närvarande i livet.

Gruppen träffas en gång 1 veckan under 8 veckor. Mellan träffarna kommer du att göra hemuppgifter. Peter Roth, certifierad sorgterapeut och lever själv med hiv.

Kostnad: 300 kr för 8 gånger, bok och övrigt kursmaterial ingår.
Var: Noaks Ark Stockholm, Eriksbergsgatan 46
När: Eftermiddag en dag/vecka i 8 veckor, vi startar när vi har tillräckligt många deltagande.
För personer som lever med hiv och närstående

Anmäl ditt intresse till: erica.kanon(at)noaksark.org.