Internationella aidsdagen 1 december

Internationella aidsdagen 1 december

Internationella aidsdagen är en internationell minnesdag för alla som har dött i aids men också en dag för att uppmärksamma och visa stöd för alla de miljoner människor som lever med hiv idag. Vi uppmärksammar dagen med:

Kl 12-15 – öppet hus
Öppet hus med sopplunch på Eriksbergsgatan kl 12-15. Årets Guldarken delas ut av Noaks Ark Stockholms ordförande Birgitta Rydberg. Vår nya verksamhetschef  Lennie Lindberg finns också på plats. Se pdf.

Kl 13-17 – hivkampanj Sergels torg
Hivkampanj på Sergels Torg tillsammans med Posithiva Gruppen, Angaza och KCS. Se pdf.

Kl 18.30 – biopremiär
Filmpremiär  ”120 andetag i minuten” på Bio Rio, vid Hornstulls strand. Vi finns där med information, biogodis, styrelseordförande Birgitta Rydberg presenterar filmen och Noaks Ark innan den börjar. Se pdf.